Konyaspor Forma Fiyatları

4 hours agoSüper Ligin 2. Konya Store Unisex Konyaspor Selçuklu Kartalı Maç Şortu 2 8995 TL.


Konyaspor Formasi Alanlara Tesekkur Konyakent Com

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Konyaspor forma fiyatları. Günü yapılan antrenmanla geride bıraktı 9 Temmuz 2021. Haftasında Konyaspor sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Konyaspor Forma 2021.

Sosyal ağlarda paylaşcompanion üzere tamamen kişiselleştirebileceğiniz iyi geceler günaydın seni seviyorum iyi ki doğdunner kartları. Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserisporun taraftar grubu Kapalı Kale yeni sezon için kombine bilet alacak taraftarlara forma hediye edecek. Süper Ligde yeni sezon çalışmalarına devam eden İttifak Holding Konyasporun formalarını duyurma tarihi merak ediliyordu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanan zorlu mücadele ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Kulübümüz iç transferde Amir Hadziahmedovic ve Guilherme Sityanın sözleşmelerini uzattı 9 Temmuz 2021. Konyasporda Ahmet Karademirin ilk gol forması müzede Konyaspor tarihinin en genç futbolcusu Ahmet Karademirin ilk golünü attığı Altınordu karşılaşmasındaki formasını açık arttırma ile kazanan Ali İslambayın isteği üzerine forma Konyaspor Müzesindeki yerini aldı.

Forma yapımı Elektrik üretimiyle Türkiyede kind olma özelliği taşıyan bespangle dünyada de en fazla üretim kapasitesine sahip spor kompleksi olarak forma yaptır. Konyaspor forma sponsorluğu için Atiker ile sözleşme imzaladı Türkiyenin dev kuruluşlarından biri olan Atiker ile Konyaspor güçlerini yeniden birleştirdi. Yıl formaları birkaç gün içinde satışa çıkacak.

Tarzınıza uygun birçok indirimli Konyaspor forma fiyatlarından yararlanmak istiyorsanız hemen Coulfate Konyaspor ürünlerine göz atabilirsiniz. Konyaspor Forma fiyatları konyaspor forma modelleri ve konyaspor forma çeşitleri burada. Nike Galatasaray Erkek Bej Deplasman Maç Forması AJ5536-248 24990 TL 18743 TL.

Konyaspor yeni sezon forma fiyatları ne kadar kaç TL. Adidas Beşiktaş JK 2021 Erkek Kırmızı Forma FR4104 28950 TL. Kapalı Kale Taraftar Derneğinden.

Online alışveriş fırsatından faydalanabilir ve en kaliteli Konyaspor forma satın alabilirsiniz. Coulfate Konyaspor forma en ucuz fiyatları sizlerin beğenisine sunuluyor. 2020-2021 Süper Lig kombine kart bilet fiyatları kaç para.

Konyada gerçekleştiren imza töreninde İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen katılırken Mahmood Coffee den ise İzzettin Özel katıldı. Konya Store KONYASPOR TARAFTAR KEYKUBAT FORMA 1 9995 TL. Macron tarafından üretilen 4 farklı tasarımdaki formalardan bazıları Konyaspor Storea teslim edildi.

Adidas Fenerbahçe SK 2021 Erkek Sarı İç Saha Forması GD3746 28950 TL. Yukatel Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale kombine bilet alacak 5 bin taraftara forma hediye edecek. 2021 - 2022 sezonuwebpng.

1279 likes 16 talking about this. Konya Store KONYASPOR KEYKUBAT FORMA. Ertuğrul tekşen ile sözleşme imzaladık 13 ocak 2021.

İttifak Holding Konyasporumuz 11. Tıkla en ucuz konyaspor forma seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin. Atiker konyaspor yeni sezon formalarını hazırladığı özel videoyla taraftarlara tanıttı.

Yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz 9 Temmuz 2021. Konyasporun forma göğüs sponsoru Atiker oldu Türkiyenin dev kuruluşlarından biri olan Atiker ile Konyaspor güçlerini yeniden birleştirdi. Erkek Giyim Tişört Polo Tişört V Yaka Tişört Sıfır Yaka Tişört Bisiklet Yaka tişört Kapşonlu Sweat SweatshirtFormaYeni Sezon FormaEşofman.

Konyaspordan anlamlı forma tanıtımı 20202021. İç Anadolu temsilcisinin formalarını tanıtmasının ardından ne zaman satışa çıkacağı soruları gündeme geldi. Ev sahibe galibiyeti getiren goller Endri Çekiçi ve Sokol Cikalleshi gelirken Başakşehirin golünü Youssouf Ndayishimiye kaydetti.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadında imzalanan anlaşma ile Atiker 2021-2022 sezonu forma göğüs sponsoru oldu. Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor Başakşehir Alanyaspor Sivasspor Gaziantep FK Ankaragücü Malatyaspor Kayserispor Rizespor Gençlerbirliği Hatayspor Karagümrük Erzurumspor Konyaspor Antalyaspor Kasımpaşa Göztepe Denizlispor gibi takımların bilet yeni sezon forma ve kombine fiyatları ne. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumundaki imzalanan anlaşma ile Atiker yeşil beyazlıların 2021-2022 forma göğüs sponsoru oldu.

Peki Konyaspor yeni sezon forma 21-22 ne zaman çıkacak. Konyasporda forma tanıtım filminin şuan montajda olduğu ve bu hafta içinde formaların tanıtılacağı açıklandı. Türkiye ve yurtdışında birçok ülkede faaliyet gösteren Mahmood Coffee İttifak Holding Konyasporun forma sırt sponsoru oldu.


Konyaspor Yeni Sezon Formalari Konyastore Premium Magaza Ve Konyaspor Muzesi Var Odasi Youtube


Konyaspor Yeni Sezon Cubuklu Mac Forma


Konyaspor Taraftar Dirilis Damali Forma


100 Yilinda Konyaspor A Efsane Forma Baskan Kulluk Talimatiyla Hazirlandi


Iste Konyaspor Un 100 Yil Formalari Fiyat 192 Tl


Konyaspor Dirilis Cocuk Forma Fiyatlari Ve Ozellikleri


Konyaspor Yeni Sezon Forma 21 22 Ne Zaman Cikacak Konyaspor Yeni Sezon Forma Fiyatlari Ne Kadar


Konyaspor Dan Forma Kampanyasi


Konyaspor Keykubat Cubuklu Forma


Konyaspor Un Yeni Sezon Formalari Satisa Cikti Iste Fiyatlar


Konyaspor Un Yeni Sezon Formalarinin Fiyatlari Belli Oldu


16 17 Cubuklu Konyaspor Forma


Konyaspor Un Yeni Sezon Formalarinin Fiyati Belli Oldu


Konya Store Konyaspor 20 21 Kartal Beyaz Mac Forma Fiyati Yorumlari Trendyol


17 18 Cubuklu Konyaspor Forma


Konyaspor Yeni Sezon Forma 21 22 Ne Zaman Cikacak Konyaspor Yeni Sezon Forma Fiyatlari Ne Kadar


Konyaspor Un Yeni Sezon Formalari Satisa Cikti Iste Fiyatlar


17 18 Cubuklu Konyaspor Forma


Konyaspor Un Yeni Sezon Formalarinin Fiyati Belli Oldu Spor Haberleri

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Konyaspor Forma Fiyatları"

Posting Komentar